Referenties

Een bedrijf in Boxtel, cao Metalektro, de verwerking van de salarissen voor ca. 190 medewerkers. Dit gebeurt met het software pakket Loga (Logica). Eveneens het vervaardigen van diverse rapportages t.b.v. de financiële afdeling.

Een internationaal bedrijf in Rosmalen het verwerken van de complete salarisadministratie met Perman I, en het voorzien van de juiste gewenste informatie aan de financiële afdeling. Het uiteindelijk compleet afsluiten wegens overname van alle activiteiten bij pensioenfondsen, collectieve ziektekostenverzekeringen etc.

Een bedrijf in Veghel de processen beschrijven inzake ao/ic van de afdeling Hr/Payroll. Tevens het opzetten van een juiste manier van instroom, doorstroom en uitstroom.

Een international bedrijf in Waalre het verwerken van de salarissen voor meerdere Europese landen. Onder andere in samenwerking met E&Y, AGHT en Securex. Alle communicatie in het Engels.

Een bedrijf in Veldhoven de complete salarisverwerking in huis voor hun personeel met Exact Globe 2003.

Een bouwbedrijf in Veldhoven de salarisverwerking van uta- en bouwmedewerkers met Cobra.

Een bedrijf in Belgie het verlonen van contracters voor diverse bedrijven met Microloon.

Een accountantskantoor in Maastricht het verwerken van de complete salarisadministratie voor diverse clienten en diverse cao´s met Micro Loon.

Een administratiekantoor in Best het tijdelijk coachen van een aankomend teamleider.